Vissza

Microsoft termékek

Az EASTRON Kft. régóta kivívta a hazai szoftverpiacon számos gyártó, köztük a Microsoft magasan kvalifikált viszonteladói minősítését. Jelenleg is rendelkezünk Microsoft minősítéssel.

Az EASTRON Kft. termékpalettáján megtalálhatóak a Microsoft OEM, FPP és Mennyiségi licencei.

Mindemellett egy teljes üzletágunk foglalkozik a szoftverek legújabb értékesítési területével a szolgáltatói licencszerződéssel (SPLA). Többéves tapasztalattal rendelkezünk országos hálózatok üzemeltetésével kapcsolatban, így lehetőséget tudunk biztosítani a szoftver, mint szolgáltatás (SaaS – Software as a Service) igénybe vételére, melynek üzemeltetéséhez komoly szerverparkkal is rendelkezünk.

Az SPLA (Services Provider License Agreement) olyan havi alapú szolgáltatói licencszerződés, amelynek alkalmazásával, az EASTRON Kft. kezdeti beruházási költségek nélkül nyújthat ügyfelei számára rendszer-üzemeltetési és szoftverszolgáltatásokat.
Ez azt jelenti, hogy végfelhasználóink, indulási költségek nélkül, hardver és szoftver beruházásoktól mentesülve, egy üzemeltetési-szolgáltatási szerződés keretében vehetik igénybe a kiválasztott és használni kívánt Microsoft szoftvereket.
Minden olyan ügyfelünk, aki ilyen konstrukcióban kíván szoftvereket használni, havonta téríti meg a szolgáltatás költségeit. A legnagyobb előnye ennek a megoldásnak, hogy rugalmasan kezeli a szoftver-darabszám változásokat, így Ügyfeleink csak annyit licenchasználati díjat fizetnek, amennyire valóban szükségük volt. Minden hónapban, egy riport alapján történik a szoftverhasználat felmérése és ez alapján állítjuk ki a számlát. A szoftverek az EASTRON Kft. gépén/gépein futnak, így Önnek csak internetkapcsolatról kell gondoskodni.

SPLA licenc előnyei

Microsoft szoftverértékesítési kérdésekkel keresse ügyfélmenedzser kollégánkat.

  • Csak az Ön által kiválasztott Microsoft szoftvereket kapja,
  • Nem igényel induló beruházási szoftverköltséget,
  • Csak azt a mennyiségű szoftvert fizeti, amit valójában használt az előző hónapban
  • Rugalmasan és igény szerint változtatható, felmondható és megköthető szerződés.
  • Kiszámítható költséget jelent az ügyfeleink számára
  • Megbízható működést biztosít
  • Biztonságos üzemeltetés
  • Korszerű szoftver és hardverhasználatot jelent
English Site