Vissza

EasTime - Munkaidő és időráfordítás nyilvántartó rendszer

Az EasTime munkaidő és időráfordítás nyilvántartó rendszer célja, hogy pontos információkkal szolgáljon a cég dolgozóinak időfelhasználásáról, időráfordításairól.

Az EasTime célja

itt_az_ido+(3)Az EasTime munkaidő és időráfordítás nyilvántartó rendszer célja, hogy pontos információkkal szolgáljon a cég dolgozóinak időfelhasználásáról, időráfordításairól. A rendszer segítségével egyszerűen készíthetünk idő alapú kimutatásokat a dolgozók különböző tevékenységeiről, projektráfordításairól, ezek időbeli alakulásáról.

Az EasTime elősegíti a hatékonyabb munkaszervezést és a munkák idő- és emberi erőforrás használatának tervezését, elszámolását. A projektek és a ráfordítási kategóriák szabad definiálásával könnyen megadhatók a nyilvántartandó témák, illetve a témákhoz rendelhetők az emberi erőforrások. Rugalmasan konfigurálható, hogy az egyes felhasználók milyen jogosultság mellett használhatják a funkciócsoportokat (jogosultságkezelők, adminisztrátorok, riportozók, témavezetők, dolgozók.) A program automatikusan elindul a számítógépre történő bejelentkezéskor, és kiválasztódik az alapértelmezett tevékenység, amit a tálcán megjelenő vezérlő menüből állíthatnak a dolgozók.

Más rendszerekhez képest az EasTime rendkívül precíz, hatékony, egyszerűen kezelhető megoldás. Lehetőség van akár percre vagy akár másodpercre pontos adatokat kinyerni a rendszerből. Ezáltal – szemben a papír alapú vagy más offline (pl. Excel) eszközökkel készített nyilvántartásokkal – pontosan kimutatható, hogy milyen tevékenységgel valójában mennyi időt foglalkozott az adott alkalmazott.
A programban rejlő lehetőségek annál nagyobbak, minél több időt tölt felhasználója számítógép közelében, de lehetőség van az irodán kívüli tevékenységek időszükségletének nyomon követésére is. Mind a munkához kapcsolódó, mind az attól eltérő - magán - tevékenységek adminisztrációja megoldott.
Fontos szempont volt a rendszer tervezésekor, hogy a dolgozókat a használatával kapcsolatos tevékenységek a lehető legkisebb mértékben vegyék igénybe. Az alkalmazottak, a számukra előre specifikált témák és tevékenységek közül egy kattintással, egy-két másodperc alatt regisztrálhatják az éppen aktuális elfoglaltságukat.
Utólagos, illetve előzetes adminisztrációra is lehetőség van a megfelelő szintű jogosultság megléte esetén. A képzeletbeli időtengelyen (0-24 óra szeletekben) átfedések nem alakulhatnak ki a végzett tevékenységek területén. A jogosultsággal rendelkezők felvehetnek témákat, tevékenységeket, ezekhez hozzárendelhetnek munkavállalókat, vagy módosításokat alkalmazhatnak.
A rendszer egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy jól skálázható riportok, statisztikák segítik az utólagos elemzéseket. Ezek eredményeképp javítható az erőforrások kihasználtsága, ezzel növelve a vállalati hatékonyságot. A programban mindennemű változás naplózásra kerül, mind műveleti, mind adat szinten, így  biztosítva a program adatkonzisztenciáját, illetve az esetleges adatmódosulások visszakereshetőségét.

Előnyök

Az EasTime legnagyobb előnyét az EASTRON Kft. – a program fejlesztője és napi felhasználója – a következőkben látja:

Tulajdonosoknak

  • Meghatározható, hogy melyik üzletág, vállalati szegmens pontosan milyen munkaerő-ráfordítást vesz igénybe,
  • Tervezhető az erőforrás-allokáció,

Vállalati vezetőknek

  • Megállapítható az alkalmazottak egyes tevékenységekre fordított ideje,
  • Segítség az erősségek és gyengeségek feltárásában,
  • Segítség a teljesítmény-értékelésben,

Alkalmazottaknak

  • Legitimálható az egyes tevékenységekre fordított idő,
  • Lehetőség a túlórák igazolására, elszámolására.

Az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a rendszer által betöltött funkcióval kapcsolatos ellenérzések rövid idő alatt elmúltak az alkalmazottak körében. Az attól való félelmet, hogy munkájukat ezentúl percről percre figyelemmel kísérik, eloszlatták a rendszerben rejlő egyéb előnyök. Ezek közül a legjelentősebb a túlórák pontos elszámolhatósága és a ráfordítás-kimutatások egyszerű, plusz munka nélküli előállíthatósága.

Díjszabás

A rendszer használata leegyszerűsíti az igazolatlan napok adminisztrálását is. Az előbbiekben említett kimutatások gyors elkészítése mellett szintén az asszisztensek munkáját segíti, hogy az egyes dolgozók esetében külön lista kérhető le minden olyan napról, amelyre nincs tevékenység bejegyezve és/vagy egy megadott óraszámnál kevesebb munkaidő került felhasználásra.

Csomag tartalom

EURO/darab

Csomag ár (EURO)

05 Kliens Licenc

33,3

166,5

10 Kliens Licenc

29,6

296

25 Kliens Licenc

28,15

703,75

50 Kliens Licenc

26,22

1.311,00

100 Kliens Licenc

22

2.200,00

500 Kliens Licenc

19,16

9.580,00

Több mind 1000 Kliens Licenc

Külön ajánlat

Külön ajánlat

English Site