Vissza

Alkalmazásfejlesztés

Az EASTRON Kft. egyik fő célkitűzése, hogy a magyarországi és nemzetközi piacon lévő vállalatoknál felmerülő speciális igényeket, egyedi és testreszabott célalkalmazásokkal kielégítse.
shutterstock

EASTRON Kft. egyik fő célkitűzése, hogy a magyarországi és nemzetközi piacon lévő vállalatoknál felmerülő speciális igényeket, egyedi és testreszabott célalkalmazásokkal kielégítse. Az elmúlt évtizedben számos egyedi, Ügyfeleink IT környezetéhez és funkcionális elvárásaihoz illeszkedő  szoftver megoldást fejlesztettünk ki. Ezekre a szoftverekre, szoftverrendszerekre jellemző, hogy a használatba vételük óta segítik a megrendelő munkáját, hatékony munkavégzését és támogatják üzleti céljainak elérését!
EASTRON Kft. jelentős referenciákkal rendelkezik az egyedi alkalmazás és szoftverfejlesztés területén. Olyan környezetekben is futnak alkalmazásaink, ahol a biztonsági előírások, szabályzások a legmagasabb elvárásokat támasztják az alkalmazott IT megoldásokkal szemben, mint például a Paksi Atomerőmű Zrt.
Mindemellett készítettünk speciális szoftvereket ismert telekommunikációs nagyvállalatnak, olajipari cégnek, külföldi fiókhálózattal rendelkező pénzintézetnek, hazai banknak, állami szervezeti egységnek, közműrendszert üzemeltető cégnek, valamint számos kisvállalkozásnak, abszolút egyedi igények alapján.

Szoftvereink fejlesztése előtt pontosan felmérjük az elvárásokat és igényeket a megrendelőinknél, megoldási javaslatot teszünk a technológiára. Ezek után minden megrendelőnknél bemutatjuk a kért alkalmazás demóját, mielőtt a végső fejlesztést megkezdenénk. Ügyfeleink folyamatos helyzetjelentést kapnak a megrendelt szoftverük fejlesztési állapotáról. Az elkészült alkalmazások bevezetése egyszerű és gyors, felhasználói felületüket igyekszünk úgy megalkotni, hogy célorientált legyen és mindamellett a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben kezelhető legyen mindenki számára.

A bevezetésre kerülő alkalmazásaink mellé, igény szerint többéves supportot is biztosítunk.

Amennyiben Önnek speciális szoftverre, alkalmazásra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzser munkatársainkkal!

English Site