Vissza

Közművek

Az EASTRON Kft. régóta megbízható együttműködő partnere az ipari területen működő vállalatoknak

kozmuvekAz EASTRON Kft. régóta megbízható együttműködő partnere az ipari területen működő vállalatoknak. Kiemelt figyelmet fordítunk a közműveknek. Manapság a közműveknél is az összetett feladatok és bonyolult, soklépéses folyamatok a jellemzőek.
A közművek figyelmébe szeretnénk ajánlatni az EASTRON Kft. által forgalmazott workflow rendszert. Használatával nincs több elveszett irat vagy késedelmes ügy, minden munkafolyamat nyomon követhető és visszakereshető.
Az egyes lépésekhez felelősök és határidők tartoznak, amelyek megközelítése vagy átlépése esetén a rendszer automatikusan jelzi a problémát az előre megadott paramétereknek megfelelően. A döntéshozók és kiemelt felelősök saját maguk is létrehozhatnak egyszerűbb specifikus munkafolyamatokat.

A workflow megoldásunk megismeréséhez kattintson IDE.

A nagy ügyfélszolgálati forgalmat bonyolító közmű vállalatok figyelmébe szeretnénk ajálani az ETiQ ügyfélhívó rendszert, mely kimutathatóan növeli a lakossági ügyfelek kiszolgálásának hatékonyságát és jelentősen csökkenti a várakozási időt. Ezek mellett kiválóan alkalmas hirdetések és közlemények megjelenítésére a csatlakoztatható LCD és plazmakijelzőkön keresztül. Az ETiQ ügyfélhívó részletes leírását megtekinthetik ITT.

Elsősorban rendszer-integrációval foglalkozó cégekkel történő együttműködésünk során számos alkalommal tapasztaltunk igényt elosztott ipari rendszerek belső együttműködésének és integrációjának szabványos megoldására vonatkozóan.
Az OPC, mint kommunikációs megoldás, az ipari szoftverek olyan alkalmazási területein használható fel, mint a programozott logikai vezérlők és a folyamatirányító rendszerek felügyeleti és ellenőrző szintjeinek összekapcsolása (PLC-SCADA kapcsolatok), a vállalatirányítás műszaki, vagy készlet- és erőforrás-gazdálkodási (ERP) ill. a termelési folyamatot irányító rendszerei.
E rendszerek működésük során információt cserélnek, végrehajtási és irányítási feladatokat látnak el ipari folyamatokban.
2015. év elejétől az univerzális adatkapcsolati megoldásokat szállító, egyébként piacvezető kanadai MatrikonOPC cég magyarországi disztribútorának az EASTRON Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség Kft-t választotta.

Az EASTRON Kft. számos területen bizonyított már az évek során az egyedi alkalmazásfejlesztéseivel. A közművek esetében sok olyan speciális alkalmazást lehet létrehozni, mellyel egy-egy folyamat hatékonyabban működik, jobban ellenőrizhető. Szakképzett munkatársaink, személyes találkozók során felmérik az igényeket, rövid idő alatt megoldási javaslatot tesznek.
Fejlesztési irányvonalaink az ASP.NET és a Micorosft Sharepoint keretrendszereken alapulnak. Minden esetben törekszünk arra, hogy az általunk kifejlesztett alkalmazások felhasználóbarát megjelenéssel és könnyű kezelhetőséggel biztosítsák, megrendelőink számára a kíván funkcionalitást.

Amennyiben Önöknél is felmerül az igény egyedi szoftveralkalmazásra, lépjenek kapcsolatba ügyfélmenedzser kollégáinkkal.

Közműveknek nyújtott megoldásainkhoz kapcsolódó néhány referenciánk:

English Site