Vissza

20 évesek lettünk!

Eastron | 
2014. június 20.
Idén 20 éves az EASTRON! Ennek apropóján egy kicsit különlegesebb, ünnepélyesebb kerti party keretében, remek hangulatban, találkoztak, beszélgettek és ünnepeltek a régi és új EASTRON-os kollégák. Köszönet minden jelenlegi és volt kollégánknak a munkájukért és azért, hogy részt vettek az EASTRON elmúlt 20 évében!

EASTRON_PARTI2Nekünk az hogy 20 évesek vagyunk, olyan természetes, olyan magától értetődő, csak úgy megtörtént…

de amikor elkezdtem ezen gondolkodni eszembe jutott egy nemrég olvasott cikk és a benne olvasott számok. Számok amelyek azért elgondolkodtatnak ezzel a húsz évvel kapcsolatban: 

- a 90-es évek elején Magyarországon alapított cégek több mint 90%-a mára megszűnt!
- Magyarországon 9,63 év a cégek átlag életkora
- a legnagyobb magyar vállalatok átlag életkora is csak 15 év
- a világ 500 legértékesebb vállalatának átlag életkora éppen 20 év :)

Lehet, hogy itt és most, a mi Magyarországunkon ez a 20 év mégsem olyan természetes…

Aztán eszembe jutott néhány projekt is az elmúlt 20 évből, Budapesti Értéktőzsde - az elektronikus távkereskedés megvalósítása Magyarországon; Paksi Atomerőmű – mára több, jóval több mint 50 projekt; MAG Zrt. pályázatkezelő workflow – több mint 300 ezer pályázat! mintegy 1100 milliárd Ft értékben folyósított gazdaságfejlesztési támogatás…

Aztán eszembe jutott sok arc  – arcok, kollégák ,emberek akikkel együtt dolgoztunk, akik kicsit nekünk, az EASTRON-nak is adtak az életükből, akik nélkül nem lennénk most itt! Ha belegondolunk, akkor rá kell hogy jöjjünk, hogy valójában az EASTRON 20 éve nem a számokból áll, nem a projektekről szól, hanem a kollégákról, az EMBEREKRŐL!

Köszönjük nekik, NEKTEK ezt a 20 évet!
János


EASTRON_PARTI

English Site