Vissza

Munkatársaink

Az EASTRON alapvetően hozzáadott értékkel növelt szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek.

employee2Az EASTRON Kft. legfőbb értéke a munkatársak által felhalmozott széleskörű szaktudás, mely garancia arra, hogy magas hozzáadott értékkel növelt megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek.

Ez nem csak az alkalmazott eszközök és eljárások, de az adott iparág ismeretét is megkívánja munkatársainktól, akik között egyaránt megtalálhatók informatikusok, villamos-, gépész-, energetikai- és rendszermérnökök, valamint programozó matematikusok és közgazdászok. Az üzleti igények megértését segíti, hogy kollégáink jelentős szakmai tapasztalattal és végzettséggel rendelkeznek nemcsak az informatika, hanem a termelés, a szolgáltatás, a pénzügy és a vezetési tanácsadás területén is.

Nagy hangsúlyt fektetünk az alkalmazott eszközök magas szintű ismeretére, szakembereink számos nemzetközi minősítéssel is rendelkeznek:

Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified IT Professional (MCITP), Microsoft Certified Professional Developer (MCPD), Microsoft Certified Product Specialist (MCPS), Microsoft Certified Network Product Specialist (MCNPS), Microsoft Certified Application Developer (MCAD), HP Accredited Sales Professional (ASP) minősítéssel.

A HiBS (Hirschmann Industrial Backbone Specialist) és HiPP (Hirschmann Industrial Product Professional) képesítéssel rendelkező szakembereink segítségével biztosítani tudjuk az Ipari Ethernet hálózatok tervezésének, üzemeltetésének, valamint ezen- és más SNMP támogatott eszközökből felépülő hálózatok felügyeleti rendszereinek kialakításának szakértői szintű elvégzését.


PJ

Peredi János

Ügyvezető igazgató
NM

Nagy Máté

Ipari megoldások üzletág igazgató
BP

Balázs Péter

Rendszerfelügyeleti és egyedi fejlesztések üzletág igazgató, operatív igazgató

Hackel Rezső

Ügyfélkapcsolati megoldások és egyedi szoftverfejlesztési üzletág igazgató
NP

Nagy Péter

Partner
NAT

Németh Attila

Ügyfélkapcsolati megoldások és egyedi szoftverfejlesztési üzletág igazgató-helyettes


BA

Berki Anikó

Értékesítési menedzser
PM

Papp Márton

Termékértékesítési igazgató
English Site