Vissza

Cégismertető

Loading the video...

Történet

DC-OfficesAz EASTRON Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség egyike a legdinamikusabban fejlődő, közepes méretű informatikai vállalatoknak.
Az EASTRON Kft. 1994-es megalakulása óta számos területen bizonyította szakértelmét, melynek folyamatos gyarapítására mindig is kiemelt figyelmet fordított. Méretéből adódóan képes rugalmasan reagálni a piaci kihívásokra, beépítve a legújabb megoldásokat termék és szolgáltatás portfoliójába.
Az EASTRON Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás.
Cégünk alapvetően a hazai piacra koncentrál, de nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően már számos európai országban is bizonyított.
Korábbi megbízásainknak köszönhetően jelentős tapasztalatra tettünk szert a legkülönbözőbb területeken (ipar, energetika, közigazgatás, pénzügy, telekommunikáció), termékeink és szolgáltatásaink alapvetően iparágtól függetlenül alkalmazhatók. Minden feladat esetén kiemelt figyelmet fordítunk a tervezésnek, illetve a minőségi előírások maradéktalan betartásának. Ennek eredményeként az általunk létrehozott megoldásokat és termékeket nagyfokú megbízhatóság és maximális rugalmasság jellemzi.

Hatékonyság

hatekony2 Az EASTRON Kft. nem csupán a minőségi szoftverek elkötelezett híve, hanem a költséghatékony és korszerű megoldások szállítását is célul tűzte ki.
Valljuk és igyekszünk megvalósítani, hogy termékeink és szolgáltatásaink hatékonyan, „észrevétlenül” épüljenek be Ügyfeleink munkafolyamatába, optimálisan segítve gazdasági céljaik megvalósítását.
Arra fókuszálunk megoldásainkkal, hogy Ügyfeleink:
  • a lehető legkevesebb erőforrással és költséggel működjenek,
  • a lehető legkisebb átfutási idővel tudják kiszolgálni vevőiket,
  • a lehető legjobb együttműködést biztosítsák a munkatársak és a szervezeti egységek között, a vezetők a lehető legpontosabb képpel rendelkezzenek a cég működéséről,
  • a lehető legszorosabban integrálhassák meglévő rendszereiket,
  • és mindez a lehető legnagyobb mozgásteret biztosítsa a cégnek a változó piaci viszonyok között.

Értékek

shutterstock_4917781Az EASTRON Kft. legfőbb értéke munkatársaiban és az általuk felhalmozott tudásban rejlik. A sokrétű és folyamatosan fejlesztett tudás teszi lehetővé, hogy teljes körű támogatást tudjunk nyújtani Ügyfeleinknek.
Küldetésünknek tartjuk, hogy hatékony informatikai megoldást nyújtsunk Ügyfeleink piaci és közigazgatási környezetéből adódó kihívásaira, minőségi szolgáltatással járuljunk hozzá a jövő társadalmának technológiai előrehaladásához.


Prospektus letöltése

Kérjük, kattintson IDE a prospektus letöltéséhez
English Site